Усть-Чорнянська селищна рада

Тячівського району Закарпатської області

Звіт поліцейського офіцера громади за 2023 рік

Дата: 27.12.2023 10:52
Кількість переглядів: 137

22.12.2023 року на черговій сесії Усть-Чорнянської селищної ради було проведено звітування поліцейським офіцером громади, капітаном поліції Рахівським Миколою Миколайовичем.

Зокрема було прозвітовано про стан забезпечення публічної безпеки та порядку, превентивні заходи щодо запобігання та протидії вчиненню адміністративних і кримінальних правопорушень, вчинення домашнього насильства; щодо порушень громадського порядку та правил дорожнього руху, а також взаємодію з іншими органами та установами, направлену на створення та покращення безпекового середовища в громаді. Було надано роз’яснення щодо запобігання шахрайствам та як не стати жертвою шахрайських дій злочинців, у тому числі під час дії воєнного стану. Обговорили потенційні проблемні питання та шляхи їх вирішення.

Також було зазначено, що позитивних результатів в роботі вдалося досягти завдяки об’єднанню зусиль, цілковитого взаєморозуміння та взаємодії органу місцевого самоврядування, поліції та жителів Усть-Чорнянської територіальної громади.

За результатами звітування було висловлено подяку офіцеру громади за якісне виконання службових обов’язків протягом 2023 року.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь